Få et job hvor inflydelse og fælleskab er i fokus

Få et job hvor inflydelse og fælleskab er i fokus

Hos Better Developers er vi mere end bare en arbejdsplads; vi er et fælleskab. Og hvad gør vores fælleskab unikt? Det er drevet af os, udviklerne.

Et fælleskab drevet af udviklere

Vi tror på, at de bedste ideer opstår, når udviklere har friheden til at tænke ud af boksen, eksperimentere og lære af hinanden. Derfor har vi skabt en kultur, hvor samarbejde, kreativitet og kontinuerlig læring er i centrum. Det er ikke bare kode, det er et fællesskab, hvor hver enkelt udvikler kan blomstre, biddrage og gøre en forskel.


Sammen om fremtidens teknologi

Men vores fælleskab stopper ikke ved koden. Vi ser fremad, drømmer stort, og spørger os selv: "Hvad er det næste store inden for tech?" Som en ung og dynamisk virksomhed er vi altid på udkig efter nye trends og teknologier, der kan forme fremtiden. Vi opmuntrer alle til at bringe nye ideer til bordet, uanset om det er en opdatering til en eksisterende teknologi, en ny appidé eller et futuristisk projekt, vi endnu ikke har tænkt på.

Når vi kombinerer vores individuelle færdigheder og viden, skaber vi noget større end os selv. Vi er ikke bare udviklere; vi bestræber os på at være pionerer, der sammen former fremtiden for teknologi.

🍄

200+

Runder mariokart

🎉

30+

Fester

🃏

12+

Arrangementer

👊

12+

Fists bumped

Bliv en del af fælleskabet

Tag springet og opgrader dine færdigheder sammen med os hos Better Developers. Nå nye højder, overvind udfordringer, og bliv den udvikler, du altid har ønsket at være.

Viktor Lundsgaard Andersen

CEO & Founder

viktor@betterdevelopers.dk

Anders Lundgaard Kristiansen

CSO & Co-founder

anders@betterdevelopers.dk

Søren Skou Jessen

CLO & Co-founder

soren@betterdevelopers.dk

Magnus Sten Andersen

Software Developer

magnus@betterdevelopers.dk

Emilie

Emilie Sukusu Nielsen

Business Development Representative

emilie@betterdevelopers.dk

Følg med

Følg med

Følg med