Det faglige liv hos Better Developers

Hos Better Developers er vi mere end bare en arbejdsplads; vi er et fælleskab. Og hvad gør vores fælleskab unikt? Det er drevet af os, udviklerne.

Udfold Dit Potentiale

Hos Better Developers tror vi på at udfordre grænserne og udfolde dine skjulte talenter. Kom med os, og lad os sammen skabe en rejse mod at udvide dine professionelle kompetencer i den hurtigt udviklende verden af softwareudvikling.

Vi udvikler noget sammen

Du kan uden tvivl lære os noget nyt – ligesom vi håber, vi kan gøre for dig. Hos Better Developers bliver du en del af et team, hvor videndeling er i hjertet af vores tilgang, processer og handlinger. Vi synes, det er sjovt at snakke om, hvilken teknologi vi vil bruge på den pågældende frontend, selvom nogen af os har stærke holdninger til, hvilket framework der er bedst 😉. Vi tror på, at når vi snakker om disse ting, er det der, vi fortsat udvikler os og når frem til noget større sammen. Bjarne Stroustrup skabte trods alt heller ikke C++ alene.

Innovativt miljø

Better Developers er den foretrukne samarbejdspartner for kunder, der søger dybdegående ekspertise til at overvinde komplekse teknologiske udfordringer. Vores ansvarlige tilgang er forankret i en dyb forståelse af både tidstestede teknologier og de nyeste tendenser, hvilket sikrer, at vores løsninger ikke kun er innovative, men også bæredygtige og fremtidsorienterede. Vi engagerer os i at levere skræddersyede løsninger, der ikke kun opfylder nutidens behov, men også former morgendagens digitale landskab.

🍄

200+

Runder mariokart

🎉

30+

Fester

🃏

12+

Arrangementer

👊

12+

Fists bumped

Bliv en del af fælleskabet

Bliv en del Better Developers, og kickstart din rejse mod at blive en superudvikler. Her får du chancen for at skabe noget stort sammen, tage ansvar, og få medejerskab i et konsulenthus i vækst, mens du udvikler dig både fagligt og personligt.

Viktor Lundsgaard Andersen

CEO & Founder

viktor@betterdevelopers.dk

Anders Lundgaard Kristiansen

CSO & Co-founder

anders@betterdevelopers.dk

Søren Skou Jessen

CLO & Co-founder

soren@betterdevelopers.dk

Magnus Sten Andersen

Software Developer

magnus@betterdevelopers.dk

Emilie

Emilie Sukusu Nielsen

Business Development Representative

emilie@betterdevelopers.dk

Følg med

Følg med

Følg med