Det sociale liv hos Better Developers

Det sociale liv hos Better Developers

Hos Better Developers er vi mere end bare en arbejdsplads; vi er et fælleskab. Og hvad gør vores fælleskab unikt? Det er drevet af os, udviklerne.

Et fælleskab drevet af udviklere

Vi tror på, at de bedste ideer opstår, når udviklere har friheden til at tænke ud af boksen, eksperimentere og lære af hinanden. Derfor har vi skabt en kultur, hvor samarbejde, kreativitet og kontinuerlig læring er i centrum. Det er ikke bare kode, det er et fællesskab, hvor hver enkelt udvikler kan få komme med sine idéer, biddrage og gøre en forskel. Vi nyder at være sammen også uden for arbejdet og holder løbende flere sociale arrangementer.

Sammen om fremtidens teknologi

Men vores fælleskab stopper ikke ved koden. Vi ser fremad, drømmer stort, og spørger os selv: "Hvad er det næste store inden for tech?" Som en ung og dynamisk virksomhed er vi altid på udkig efter nye trends og teknologier, der kan forme fremtiden. Vi opfordrer alle til at bringe nye ideer til bordet, uanset om det er en opdatering til en eksisterende teknologi, en ny appidé eller et futuristisk projekt, vi endnu ikke har tænkt på.

Vores månedlige ejerskabsmøder, brainstorming-sessioner og løbende samtaler er dedikerede til at udforske disse idéer. Man bruger meget tid på arbejde gennem et liv, og vi tror på, at vi er mere produktive, når vi også har det sjovt sammen. Derfor gør vi vores bedste for at lave sjove ting sammen, der samtidig har noget med udvikling at gøre.

🍄

200+

Runder mariokart

🎉

30+

Fester

🃏

12+

Arrangementer

👊

12+

Fists bumped

Bliv en del af fælleskabet

Vi tror på at skabe stærke bånd gennem teamaktiviteter, events og hverdagens små øjeblikke. Bliv en del af et nørdet social fælleskab hos Better Developers.

Viktor Lundsgaard Andersen

CEO & Founder

viktor@betterdevelopers.dk

Anders Lundgaard Kristiansen

CSO & Co-founder

anders@betterdevelopers.dk

Søren Skou Jessen

CLO & Co-founder

soren@betterdevelopers.dk

Magnus Sten Andersen

Software Developer

magnus@betterdevelopers.dk

Emilie

Emilie Sukusu Nielsen

Business Development Representative

emilie@betterdevelopers.dk

Følg med

Følg med

Følg med